לחם איטלקי גביני
לחם איטלקי גביני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ללחם הזה יש 91 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, מים חמים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם גבינה עוף איטלקי, צלי בקר איטלקי גביני על לחם שום, ו עוף איטלקי זול מק.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים 2 כוסות קמח, סוכר, מלח, מלח שום וגבינה. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך 14-in. כיכר.
מניחים על תבנית אפייה משומנת כי כבר זרועים קמח תירס. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
מברשת כיכרות עם מים. הפוך שלושה חתכים אלכסוניים על 1/2 ב. עמוק עם סכין חדה מאוד בכל כיכר.
תמלא טופס 13. אקס-9-אין. תבנית אפייה עם 1 בפנים. של מים חמים ומניחים על מדף התנור התחתון.
אופים לחם ב 400° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.