לחם פסחא לימון
לחם פסחא לימון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג הפסחא יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. נסו צבעי ביצים טבעיים, לחם קלוע, לחם לימון ורעיונות טובים אחרים לחג הפסחא, לחם חג הפסחא, ו לחם חג הפסחא עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, תערובת הפודינג, הביצים ו -3 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ועולים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 8 אינץ ' משומנים. איקס 4-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.