לחם שטוח בגריל ועליו בצל מקורמל ומסקרפונה גבינה כחולה וענבים אדומים פריכים
המתכון ניתן להכין לחם שטוח בגריל עם בצל מקורמל ומסקרפונה גבינה כחולה וענבים אדומים פריכים בערך 55 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 921 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו ענבים מקליפורניה, גבינה, פטרוזיליה טרייה בעלת עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. נסו לחם שטוח בגריל ועליו בצל מקורמל וצ'י כחול, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר 1 שעה לפני שאתם מוכנים להתחיל.
במחבת מטגנת גדולה על אש נמוכה בינונית מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים בצל ומקרמלים לאט עד להשחמה וקרם כ -20 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מחממים את הגריל על אש בינונית-גבוהה ומנגבים במגבות נייר משומנות ליצירת משטח טפלון. על משטח מקומח מרדדים כל אחד מבצק הפיצה לצורה מוארכת, בערך 12 על 8 אינץ 'ובעובי של 1/2 אינץ'.
מברישים בשמן זית וצולים משני הצדדים עד לחימום וגריל מסומן, כ -4 דקות לכל צד.
בקערה בינונית מערבבים יחד את המסקרפונה והגבינה הכחולה. מרחים את תערובת הגבינה על כל אחד מקרום פיצה הגריל.
מכניסים לתנור למשך 2 עד 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
מוציאים מהתנור ומעבירים לקרש חיתוך או מגש.
למעלה עם בצל מקורמל, אגוזי מלך קלויים וענבים טריים. מתבלים בכמה סיבובים של פלפל שחור גרוס טרי, מזלפים עוד קצת שמן זית כתית מעולה ומעליהם פטרוזיליה טרייה.