קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

לחמניות האביב פטריות בר עם רוטב טבילת חרדל סיני

לחמניות האביב פטריות בר עם רוטב טבילת חרדל סיני
אם יש לכם חרדל דיז'ון, בצל ירוק, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו רוטב טבילה לגלילי האביב, גלילי אביב טריים עם רוטב טבילה, ו גלילי אביב טריים עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן במחבת או ווק על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מוסיפים את הכרוב והגזר ומבשלים עד שהכרוב מתחיל לנבול, כ -2 דקות. מערבבים את הרטבים הויסין ואויסטר; לזרוק מעיל התערובת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב הויסיןרוטב הויסין
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6
הסר מהחום ומערבבים את האטריות, הנבט והכוסברה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. המילוי צריך להיות לח אבל לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
נבטיםנבטים
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
8
להניח עטיפת גליל האביב על משטח שטוח על זווית כך שזה נראה כמו יהלום. כפית 2 כפות של המילוי ליד הפינה התחתונה של העטיפה ולהתקפל כדי לסגור את המילוי. מקפלים את 2 הצדדים. צבע את התפר העליון של העטיפה עם ביצה מוכה. המשך להתגלגל כדי ליצור גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן במחבת או ווק וחום ל 350 מעלות F. מטגנים את גלילי האביב, פונים לבשל את כל הצדדים, עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מסננים על מגבות נייר וחמים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מגישים עם רוטב טבילת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות חוט שעועית, blanched וקצוץאטריות חוט שעועית, blanched וקצוץ1גזר, מגורדגזר, מגורד2(חוֹרֶף)עלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1ביצה, הוכהביצה, הוכה1(חוֹרֶף)ג'ינג'ר טרי מגורדג'ינג'ר טרי מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב הויסיןרוטב הויסין10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בר מעורבות (כגון chanterelle, קרים, oyster, shiitake)פטריות בר מעורבות (כגון chanterelle, קרים, oyster, shiitake)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב נאפה מגוררכרוב נאפה מגורר2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב צדפותרוטב צדפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק11 קילו קישואים,שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי1חבילהעטיפות רול האביבעטיפות רול האביב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.