מוצרלה טרייה, עגבניות ירושה ופיצה בזיליקום
מוצרלה טרייה, עגבניות ירושה, ופיצה בזיליקום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 411 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי בזיליקום, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו פיצה מוזארלן טרייה ובזיליקום, פיצה מוזארלן טרייה ובזיליקום, ו טונה, מוצרלה טרייה ופיצה בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או גיליון אפייה כבד בתנור. מחממים תנור ל -500 (שומרים אבן פיצה או נייר אפייה בתנור כשהוא מתחמם מראש).
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים בזיליקום, שום ו -2 כפות שמן במעבד מזון מיני; דופק 3 פעמים ליצירת משחה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן; דופק עד שהתערובת חלקה.
מרדדים בצק לעיגול בגודל 14 אינץ ' על משטח מקומח; חודרים את כל המשטח בנדיבות בעזרת מזלג. מוציאים בזהירות את אבן הפיצה מהתנור. מסדרים בצק על אבן פיצה.
מורחים על 2 1/2 כפות תערובת בזיליקום על הבצק. למעלה באופן שווה עם גבינה, עגבניות ופלפל.
אופים בחום של 500 למשך 12 דקות או עד שהקרום שחום ופריך. למעלה עם הנותרים 1 1/2 כפות תערובת בזיליקום; מפזרים באופן שווה עם מלח.