קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי תפוחים ונקניקיות

מילוי תפוחים ונקניקיות
מילוי תפוחים ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך תפוחים, סלרי, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו נקניק ותפוח מלית, מילוי נקניק תפוח, ו מילוי נקניק ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז צלחת תבשיל 13 על 9 אינץ'; מעיל קל בצד אחד של פיסת נייר גדולה עם חמאה. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, שמן חם.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים נקניק ומבשלים, ערבוב ופירוק לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד שכבר לא ורוד, על 8 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר נקניק לקערה גדולה; שמור שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל וסלרי למחבת ומבשלים 5 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שום, תפוחים, מרווה ופטרוזיליה ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ולהוסיף תערובת לנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף קוביות לחם לתערובת נקניק, לזרוק עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב. מערבבים בעדינות במרק עוף, ואז ביצה. תערובת כפית לתוך צלחת תבשיל, לכסות עם נייר חמאה ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר רדיד ואופים כ -20 דקות יותר, עד המילוי הוא פריך וזהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חמים.