קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק בצל אאוטבק

מרק בצל אאוטבק
מרק בצל אאוטבק הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בקר, גבינת קולבי-מונטריי ג'ק, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 68 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אאוטבק סטייקהאוס פורח בצל, מרק תפוחי אדמה סטייקהאוס אאוטבק-חקיין, ו רוטב הטבילה של אוטבק סטייקהאוס.

הוראות

1
בסיר גדול וכבד על אש בינונית מביאים לרתיחה 2 ליטר מים. מערבבים פנימה קוביות מרק ומניחים לרתיחה 10 דקות, עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים בצל במים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
3
מערבבים מלח ופלפל ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מערבבים את הקמח ל 1/2 כוס מים קרים ליצירת עיסה. הקציפו בעדינות את התערובת הזו למרק המבעבע, והקפידו לא לשבור את הבצל. מבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מערבבים שמנת וגבינה עד שהגבינה נמסה והתערובת מחוממת היטב. דק עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרםקרם
מיםמים
6
מגישים חם, מעוטר בקרוטונים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים