מרק בצל אאוטבק
מרק בצל אאוטבק הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בקר, גבינת קולבי-מונטריי ג'ק, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 68 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אאוטבק סטייקהאוס פורח בצל, מרק תפוחי אדמה סטייקהאוס אאוטבק-חקיין, ו רוטב הטבילה של אוטבק סטייקהאוס.
הוראות
בסיר גדול וכבד על אש בינונית מביאים לרתיחה 2 ליטר מים. מערבבים פנימה קוביות מרק ומניחים לרתיחה 10 דקות, עד להמסה.
מניחים בצל במים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מערבבים מלח ופלפל ומבשלים עוד 30 דקות.
מערבבים את הקמח ל 1/2 כוס מים קרים ליצירת עיסה. הקציפו בעדינות את התערובת הזו למרק המבעבע, והקפידו לא לשבור את הבצל. מבשלים עוד 30 דקות.
מערבבים שמנת וגבינה עד שהגבינה נמסה והתערובת מחוממת היטב. דק עם מים במידת הצורך.
מגישים חם, מעוטר בקרוטונים, אם רוצים.