מרק דלעת צלוי הודי עם זרע נאן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ירקות מלאי, גזר, g יכול חלב קוקוס, לארוז כוסברה. דלורית קלויה עם דלורית נאן פיצה, זרע Butternut סקווש צמה, ו דלעת קלויה עם תבלינים הודיים, יוגורט וזרעים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את הירקות עם 2 כפות משחת קארי ואת גבעולי כוסברה, ולאחר מכן עונה. מחלקים בין 2 מגשים מרופדים בקלף אפייה וצולים במשך 20 דקות. הפעל את הירקות, ולאחר מכן להחליף את המגשים סביב בתנור ומבשלים עוד 15 דקות.
מחממים את שאר משחת הקארי עם התזה של מים, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את הירקות הקלויים ואת המניה, ומבשלים עד הירקות מכרז.
מוסיף את עלי כוסברה ו בליץ עם בלנדר יד. לחזור לחום, להוסיף את חלב הקוקוס ולחמם דרך.
מברישים את לחמי הנאן בשמן שום, מפזרים זרעים ואופים במשך 3 דקות.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.