מרק העוף הטוב ביותר אי פעם
מרק העוף הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 360 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו תיבול עופות, תערובת מרק אטריות עוף, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 70%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק אבגולמונו (המכונה גם מרק עוף לימון יווני), מרק עוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
מניחים עוף בסיר גדול ומכסים במים.
מניחים עלי סלרי בסיר ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מבושל, 30 עד 40 דקות.
מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בקערה עד שהוא קריר מספיק לטיפול.
בינתיים מסננים את נוזל הבישול, זורקים את צמרות הסלרי ומניחים את נוזל הבישול בסיר גדול.
מניחים סלרי, גזר, בצל, מרק, תערובת מרק ומרק עוף בסיר ומניחים להתבשל. מתבלים בטימין, תיבול עופות, בזיליקום, גרגירי פלפל, עלי דפנה ופטרוזיליה.
עוף עצם וחותך בשר לחתיכות בגודל ביס. מחזירים בשר לסיר. מבשלים עד שהירקות רכים והטעמים מעורבבים היטב, עד 90 דקות.
מערבבים פסטה לסיר ומבשלים 10 עד 15 דקות נוספות, עד שהאטריות אל דנטה.