זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 40%. נסו מרק עוף באפלו, מרק עוף באפלו, ו מרק עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים את הסלרי והבצל בחמאה המומסת עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הקמח ולאפשר לבשל עד נספג, על 2 דקות יותר. לאט מערבבים את חצי וחצי ומים לתוך התערובת. ממיסים את הבוליון בנוזל. מערבבים את העוף, רוטב כנף באפלו, וגבינת צ ' דר. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך. ערבוב מדי פעם, לאפשר את המרק להתבשל עד הגבינה נמסה לחלוטין, על 10 דקות.