מרק עוף יווני Avgolemono
מרק עוף יווני Avgolemono עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 324 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 368 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, מיץ לימון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Avgolemono {מרק עוף יווני לימון}, Avgolemono עוף יווני מרק זודל עבור # SundaySupper, ו מרק עוף (יווני, עם רוטב Avgolemono-ביצה / לימון).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולהסיר את כל האיברים שעשויים להיות בפנים.
מניחים בסיר גדול מספיק עבור העוף לנוע, אבל לא יותר מדי מקום או מרק יהיה מימי.
הוסף את צוואר העוף אם הוא כלול עם העוף שלך. מלא עם מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'. מכסים ומביאים לרתיחה. כאשר רותחים, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה, ברפרוף את השומן מלמעלה כפי שהוא אוסף.
כאשר העוף נעשה, הבשר צריך למשוך מן העצמות בקלות.
מעבירים את הציפור לקערה גדולה ומניחים בצד להתקרר.
מוסיף את האורז, ואת העונה מרק עם מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות נוספות, או עד אורז הוא מכרז.
לטאטא את הביצים עם מיץ לימון בקערה. כאשר האורז נעשה, לכבות את החום.
לטאטא מצקת אחת מלאה במרק חם לתוך הביצים לאט כך הביצים לא מתקפלות. בהדרגה לטאטא יותר מרק עד תערובת הביצה מחומם. ואז לשפוך את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר, להקציף במהירות. התוצאה צריכה להיות מרק קרמי, מעונן למראה. אתה יכול העונה עם מלח נוסף, פלפל או מיץ לימון בשלב זה.
ניתן להוסיף חתיכות של עוף למרק לפני ההגשה או להגיש מרק עם עוף מלוח בצד.