קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מרק עוף לימון עם אורז

מרק עוף לימון עם אורז
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח ים גס flakey, מיץ לימון, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז לימון ומרק עוף, אורז לימון ומרק אפונה עם עוף, ו מרק אורז עם לימון ועוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המניה לרתיחה בסיר 5 ליטר, מערבבים את האורז ומבשלים, מכוסה, ב מבשלים עדין, במשך כ 15 דקות עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
3
בקערה בינונית, להכות את הביצים, ואז להכות את מיץ לימון קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן לשלב. עדיין לטאטא את תערובת הביצים, לאט להוסיף על 1/4 כוס של המניה, לטאטא במרץ לשלב. חזור פעמיים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הביצים למחבת עם המניה, לטאטא לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים את העוף, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם שמיר, שברי שומר או פטרוזיליה, אם אתה רוצה. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
שמירשמיר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות