מרק עוף לימון עם אורז
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח ים גס flakey, מיץ לימון, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז לימון ומרק עוף, אורז לימון ומרק אפונה עם עוף, ו מרק אורז עם לימון ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המניה לרתיחה בסיר 5 ליטר, מערבבים את האורז ומבשלים, מכוסה, ב מבשלים עדין, במשך כ 15 דקות עד שהאורז רך.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
בקערה בינונית, להכות את הביצים, ואז להכות את מיץ לימון קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן לשלב. עדיין לטאטא את תערובת הביצים, לאט להוסיף על 1/4 כוס של המניה, לטאטא במרץ לשלב. חזור פעמיים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הביצים למחבת עם המניה, לטאטא לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים את העוף, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם שמיר, שברי שומר או פטרוזיליה, אם אתה רוצה.