קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ריבולטה איטלקי

מרק ריבולטה איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מרק ריבולטה איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 341 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שום, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 88%. נסו מרק חג רומי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק עגבניות איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את הבצל, השום, הסלרי והגזר עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים פנימה עלה דפנה, פטרוזיליה, ציר עוף, מים, עגבניות, טימין, כרוב, תפוח אדמה ושעועית מבושלת. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות, או עד שהשעועית רכה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
פטרוזיליהפטרוזיליה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
טימיןטימין
מיםמים
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (1175 מעלות צלזיוס). בכלי תבשיל של 4 ליטר מניחים 1/3 מהתערובת מעל התחתית.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
4
שכבה 3 של חתיכות לחם מעופשות מעל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
מניחים עוד 1/3 מתערובת המרק על הלחם ואחריו 3 פרוסות הלחם שנותרו. למעלה עם הנותרים 1/3 של מרק.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מרקמרק
6
מפזרים גבינת פרמזן ואופים 30-40 דקות, או עד שהמרק מבעבע והגבינה זהובה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין