נזיד אירי של תמי
נזיד אירי של תמי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם גזר, מים, גזר לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו צלעות החריף של תמי (מתכונים דומים).
הוראות
להתפורר בשר טחון בסיר גדול, עמוק.
יוצקים 4 כוסות מים, ועונה עם 1 כפית מלח. לכסות ולספוג בשר במשך כ 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מוסיפים תפוחי אדמה שלמים, גזר, גזר לבן ובצל. מערבבים במים נוספים, במידת הצורך, עד תפוחי אדמה כמעט שקועים.
מכסים ומביאים לרתיחה לאט על אש בינונית-נמוכה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה מתחילים להתפרק, על 1 שעה, הוספת מים כוס אחת בכל פעם, לפי הצורך, כדי לשמור על תפוחי אדמה לח. מערבבים את התבשיל עם כף עץ, מפרקים תפוחי אדמה קטנים יותר כדי ליצור עקביות דמוית רוטב. מתבלים במלח לפי הטעם. מכסים, מסירים מהחום, ומאפשרים לנזיד לנוח 10 דקות לפני ההגשה.