קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

נזיד אירי של תמי

נזיד אירי של תמי
נזיד אירי של תמי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם גזר, מים, גזר לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו צלעות החריף של תמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להתפורר בשר טחון בסיר גדול, עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים 4 כוסות מים, ועונה עם 1 כפית מלח. לכסות ולספוג בשר במשך כ 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים תפוחי אדמה שלמים, גזר, גזר לבן ובצל. מערבבים במים נוספים, במידת הצורך, עד תפוחי אדמה כמעט שקועים.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מכסים ומביאים לרתיחה לאט על אש בינונית-נמוכה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה מתחילים להתפרק, על 1 שעה, הוספת מים כוס אחת בכל פעם, לפי הצורך, כדי לשמור על תפוחי אדמה לח. מערבבים את התבשיל עם כף עץ, מפרקים תפוחי אדמה קטנים יותר כדי ליצור עקביות דמוית רוטב. מתבלים במלח לפי הטעם. מכסים, מסירים מהחום, ומאפשרים לנזיד לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך