ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה
ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלמון ביצה, פירורי לחם, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, ו Gorgonzola Dolce עם תאנים ופורט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מוסיפים מים לכיסוי על ידי 1"; מביאים לרתיחה, להפחית בינוני heatto, ומבשלים untiltender, 25-30 דקות.
ניקוז;להפריש ולתת מגניב מעט.לקלף תפוחי אדמה. לעבור דרך או טחנת מזון או מסננת,לתוך קערה גדולה.
לטאטא חלמון ביצה וחלמון בקערה קטנה.
הוסף תערובת ביצה, 1/3 כוס
פרמזן, 1 כוס קמח, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט לתפוחי אדמה.שימוש בידיים שלך, gentlymix כדי ליצור רך אבל לא stickydough.
מעבירים את הבצק למשטח המשוריין. לאסוף לתוך aball, ואז לחלק ל 4 חתיכות.
קו אפייה מצופה בנייר קלף; אבק עם קמח. עבודה עם1 חתיכה בכל פעם (לשמור על חתיכות אחרות מכוסות במגבת dampkitchen), לגלגל בצק intoa 24"-חבל ארוך.
חותכים לרוחב ל 1 " חתיכות. עבודה עם 1 חתיכת בכל פעם, לחץ lightlyon ניוקי עם החלק האחורי של thetines של מזלג בעדינות rollgnocchi ליצור רכסים בצד 1.
מניחים על bakingsheet מוכן ואבק קל עם flour.DO קדימה: ניתן לעשות 4hours קדימה. כיסוי וצינה.מכסים וקור נשאריםגבינה סגורה.
להביא שמנת, רוזמרין, וג ' ינג ' ר לרתיחה בקטן גלאוקפן.
הסר מחום; לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות. תניח בצד.
מחממים תנור ל 375°f. Bringa סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה בבצ 'סוףכ12 בכל פעם, קוקגנוצ' י עד שהם צפים אל פני השטח, 2-3 דקות. באמצעות כפית אסלוטית, להעביר gnocchito צלחת אפייה מצופה 1 חמאת כף.
מערבבים 3 כפות פרמז ' ן,נשאר 1 כף חמאה, ונקניקים בקערה קטנה.זן שמורות שמנת mixtureinto צלחת בכל רחבי ניוקי. לשבור חתיכות קטנות של Gorgonzola; לפזר מעל.
פרמזן נגמר, ואז תערובת פירורי הלחם.
אופים עד המילוי הוא מבעבע ואת toppingis השחמה, 25-30 דקות.