אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 17 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, פסטה עם ברי, עגבניות, זיתים ובזיליקום, ו ברוסקטה עם עגבניות שרי, בזיליקום, זיתים ופטה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את תפוח האדמה האפוי לשניים וגורפים את הבשר לקערה גדולה; זרוק את העור. בעזרת מזלג מועכים את תפוח האדמה, המלח והפלפל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים פנימה 3 כפות מהביצה (שומרים את הביצה שנותרה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מפזרים את הקמח על תערובת תפוחי האדמה. מערבבים עד שהתערובת יוצרת בצק. ללוש עד חלקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצק
קמח לכל מטרה
5
על משטח עבודה מקומח קלות מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
גלגל כל חלק בין כפות הידיים למשטח העבודה לחבל בקוטר 1/2 אינץ '(באורך של כ -20 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מרדדים כל חתיכת בצק על משוט עץ עם רכסים או מעל קצות המזלג ליצירת חריצים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את הניוקי ומבשלים עד שהניוקי עולה אל פני השטח, בערך 1 דקה. ממשיכים לבשל עד שהניוקי רך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
11
מסננים ושומרים כ -1 כוס מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
12
לרוטב: במחבת טפלון גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הזיתים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
14
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
15
מוסיפים את הניוקי למחבת ומערבבים עד לחימום, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מעבירים לקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
מוסיפים את הפרמזן והבזיליקום. זורקים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים, מוסיפים את מי הפסטה השמורים לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב, ומגישים.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.