קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה

ניוקי תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, רוטב פסטה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה: מחממים תנור ל 177°. חנית את תפוחי האדמה עם מזלג tines בכמה מקומות סביב כל תפוח אדמה לפרוק לחות כמו תפוחי אדמה לבשל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים את תפוחי האדמה בעורם עד למכרז, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בואו להתקרר על מתלה, לחתוך אותם פתוח כדי לעזור מגניב ולתת בריחת לחות יותר.
4
מחית תפוחי אדמה מוך: לגרוף את תפוחי האדמה מעורם. מועכים את תפוחי האדמה ומניפים אותם עם מזלג לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
(זה עובד נהדר להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה אם יש לך אחד.) עדיף לעבוד עם תפוחי אדמה כאשר הם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
1
מוסיפים את הקמח, הביצה וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים ביד עד שיש לך כדור נחמד גמיש של בצק. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מגלגלים חתיכות בצק לגלילים ארוכים: מכינים אזור עבודה ואבק אותו בקמח. קח את הבצק, חתיכה בכל פעם, ולגלגל אותו בעדינות עם הידיים עד שיש לך לחמניות על 3/4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
חשוב מאוד לשמור על מגע קל בזמן שאתה מגלגל את הבצק! מגלגלים בעדינות את הבצק עם קצות האצבעות תוך הפעלת הלחץ הקל ביותר החוצה, לא למטה, כדי למשוך את הבצק החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים לחתיכות, וחריצים טופס: 
6
חותכים את צינורות הבצק לחתיכות על סנטימטר אחד ארוך. באמצעות או את הקוצים של מזלג או קצה האצבע שלך, לחץ על חתיכת הבצק לגלגל אותו מעט כדי ליצור הזחה (טוב לתפוס את הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
כשהניוקי מיוצרים, מניחים אותם על תבנית אפייה שטוחה, מאובקים קלות בקמח או מרופדים בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
בשלב זה אתה יכול להקפיא את הניוקי מראש. להקפיא אותם תחילה על מגש מקומח או מרופד, ולאחר מכן פעם קפוא אתה יכול לשים אותם לתוך שקית מקפיא לאחסון קל יותר. כדי לבשל, פשוט לשים את הניוקי הקפוא לתוך המים רותחים לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
זרוק ניוקי לתוך מים רותחים: להביא לפחות 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר רדוד. בעדינות לזרוק את הניוקי, כמה בכל פעם, לתוך המים. ברגע שהם עולים אל פני השטח, להסיר אותם עם כפית מחוררת, ניקוז היטב. לארגן על צלחת מנה חמה. המשך לבשל את הניוקי באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מגישים עם רוטב: ברגע שכל הניוקי מוכנים, יוצקים רוטב פסטה מחומם עליהם ומפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ניוקיניוקי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.