ניוקי תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, רוטב פסטה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
אופים את תפוחי האדמה: מחממים תנור ל 177°. חנית את תפוחי האדמה עם מזלג tines בכמה מקומות סביב כל תפוח אדמה לפרוק לחות כמו תפוחי אדמה לבשל.
אופים את תפוחי האדמה בעורם עד למכרז, כשעה.
בואו להתקרר על מתלה, לחתוך אותם פתוח כדי לעזור מגניב ולתת בריחת לחות יותר.
מחית תפוחי אדמה מוך: לגרוף את תפוחי האדמה מעורם. מועכים את תפוחי האדמה ומניפים אותם עם מזלג לקערה גדולה.
(זה עובד נהדר להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה אם יש לך אחד.) עדיף לעבוד עם תפוחי אדמה כאשר הם עדיין חמים.
מוסיפים את הקמח, הביצה וקורט של מלח.
מערבבים ביד עד שיש לך כדור נחמד גמיש של בצק. אל תתערבב יותר מדי.
מגלגלים חתיכות בצק לגלילים ארוכים: מכינים אזור עבודה ואבק אותו בקמח. קח את הבצק, חתיכה בכל פעם, ולגלגל אותו בעדינות עם הידיים עד שיש לך לחמניות על 3/4 אינץ ' בקוטר.
חשוב מאוד לשמור על מגע קל בזמן שאתה מגלגל את הבצק! מגלגלים בעדינות את הבצק עם קצות האצבעות תוך הפעלת הלחץ הקל ביותר החוצה, לא למטה, כדי למשוך את הבצק החוצה.
חותכים לחתיכות, וחריצים טופס:
חותכים את צינורות הבצק לחתיכות על סנטימטר אחד ארוך. באמצעות או את הקוצים של מזלג או קצה האצבע שלך, לחץ על חתיכת הבצק לגלגל אותו מעט כדי ליצור הזחה (טוב לתפוס את הרוטב).
כשהניוקי מיוצרים, מניחים אותם על תבנית אפייה שטוחה, מאובקים קלות בקמח או מרופדים בנייר שעווה.
בשלב זה אתה יכול להקפיא את הניוקי מראש. להקפיא אותם תחילה על מגש מקומח או מרופד, ולאחר מכן פעם קפוא אתה יכול לשים אותם לתוך שקית מקפיא לאחסון קל יותר. כדי לבשל, פשוט לשים את הניוקי הקפוא לתוך המים רותחים לשלב הבא.
זרוק ניוקי לתוך מים רותחים: להביא לפחות 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר רדוד. בעדינות לזרוק את הניוקי, כמה בכל פעם, לתוך המים. ברגע שהם עולים אל פני השטח, להסיר אותם עם כפית מחוררת, ניקוז היטב. לארגן על צלחת מנה חמה. המשך לבשל את הניוקי באותו אופן.
מגישים עם רוטב: ברגע שכל הניוקי מוכנים, יוצקים רוטב פסטה מחומם עליהם ומפזרים את הפטרוזיליה.