נקניקיות איטלקיות
המתכון נקניקיות נקניקיות איטלקיות מוכן בסביבות 4 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט מעולה צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קישורי נקניק עדינים, שמן זית, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה נהדר. נסו נקניקיות איטלקיות, ירקות איטלקיים, ו כדורי בשר איטלקיים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, נקניק חום בשמן; מסננים.
העברה ל-5 קילו. סיר איטי.
מוסיפים את רוטב הספגטי, הפלפלים, המים, הגבינה, האורגנו והבזיליקום. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד שהנקניק כבר לא ורוד.
פורסים כל לחם צרפתי לאורכו אך לא לאורך כל הדרך; חותכים כל כיכר לרוחב לחמש חתיכות. ממלאים כל אחד עם נקניק, פלפלים ורוטב.