נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני
מתכון נקניקיות דומדמניות של סאני עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לך לחנות ותביא את להקת "כוכב אניס", סירופ תירס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש, שרימפס בגריל של סאני עם רוטב ברביקיו 1-2-3 של סאני, ו קארי קישואים שטופי שמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה עם צדדים ישרים, או בסיר, מוסיפים את קישורי bratwurst, בירה, עשן נוזלי, פתיתי פלפל אדומים, פלפלים שחורים שלמים, שום, בצל, כל פלפלים וקמצוץ נחמד של מלח. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה במשך 15 דקות. להעיף ולדחוף את bratwursts אם הם בולטים מעל הנוזל כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פתיתי פלפל אדום
פלפל
עשן נוזלי
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
שום
בצל
בירה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
מברשת גריל עם שמן, ואז לחמם את הגריל עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר את bratwursts מן הנוזל ולמקם על הגריל. מבשלים 15 דקות, הופכים כל 5 דקות לחום ולהשחיר את כל הצדדים (אל תדאג בצד הקעור).
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח תחת רדיד אלומיניום במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
5
מחממים התנור ל 150 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בינתיים, מוסיפים את הסוכר והחומץ למחבת עם פלפלים מבושלים ובצל. מערבבים לתוך תערובת הבירה עד הסוכר מתמוסס. מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
חומץ
בצל
סוכר
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לחמם את הלחמניות או הלחם בתנור במשך 5 עד 10 דקות, בהתאם ללחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
פורסים כל bratwurst לדיסקים 1/2 אינץ ' ומניחים בתוך הלחם התחמם. באמצעות מלקחיים, לתפוס ולנער כל נוזל עודף את הפלפלים כבושים מהירים ובצל, ואז העליון כל נקניק עם כמות שווה. תתעלה על זה עם מנה גדולה או שתיים של קטשופ קארי של סאני.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
קטשופ
פלפלים
בצל
לחם
אבקת קארי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
9
מניחים את העגבניות, שום, בצל, מקל קינמון, זנגביל, אניס כוכב, סוכר, אבקת קארי, allspice, פלפל, קמצוץ של מלח, סירופ תירס וחומץ בסיר מלאי על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה קלה. השתמש מחית תפוחי אדמה או כף עץ כדי לרסק למטה לשבור את העגבניות כפי שהוא מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
אבקת קארי
פלפל
סירופ תירס
כוכב אניס
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
עגבנייה
חומץ
שום
ג ' ינג ' ר
תפוח אדמה
בצל
מלאי
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כף עץ
סיר
10
כיסוי ומבשלים על נמוך במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 45 דקות יותר להתאדות ולעבות תוך ערבוב מדי פעם.
11
הסר את מקל הקינמון, תרמיל אניס וג ' ינג ' ר. באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר לעמוד (מגניב מעט?), להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
ג ' ינג ' ר
אניס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
בלנדר
12
יוצקים לתוך מיכל אטום ומקררים בין לילה או עד מגניב. טעם ואם יש צורך, להוסיף חומץ 1/2 כפית בכל פעם כדי לאזן את המתיקות.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tanian et וינסנט Careme Terre Brulee Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.