סטייק אגף מכרז
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק אגף מכרז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייק אגף, שום, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: סטייק אגף מכרז, סטייק אגף ממולא במכרז, ו סטייק אגף רך בגריל.
הוראות
להקציף רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר ושום יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את סטייק האגף, מצפים במרינדה, סוחטים עודפי אוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר 8 שעות עד לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ומשמנים קלות את הסורג.
הסר סטייק אגף מהמרינדה; לנער כדי להסיר לחות עודפת. מחק את המרינדה שנותרה.
מבשלים סטייק על הגריל עד שמתחילים להתייצב והוא חם ומעט ורוד במרכז, בערך 7 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 140 מעלות פרנהייט (60 מעלות צלזיוס). פורסים כנגד גרגר הבשר להגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.
Maddalena Merlot offers aromas of ripe fruit and oak spice with hints of vanilla and anise. Ripe fruit flavors include bright plum and raspberry. Fruit flavors greet the palate and soft tannins frame the fresh texture that coats the mouth.