סטייק גבינה פיטסבורג דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1421 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו צלעות, עגבניות שרי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק גבינה פיטסבורג, סלט פיטסבורג, ו פיטסבורג תפוחי אדמה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את החומץ והסוכר, בקערה גדולה, עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את הבצל, החרדל, זרעי הסלרי, מלח הסלרי והמלח והפלפל, לפי הטעם. מקציפים לאט את השמן עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח סלרי
זרעי סלרי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את הכרוב והגזר וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני ההגשה.
6
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
בקערה בינונית זורקים את העגבניות בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חרוך ומרוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מוציאים אותם לקערה, ומוסיפים את השום, הבצל, שמן הזית והטימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים משני הצדדים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
מברישים את הסטייק משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים ומבושלים עד בינוני-נדיר, בערך 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
13
מוציאים את הסטייקים מהגריל לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
14
שים את הבשר הפרוס על נייר אלומיניום ומעליו פרוסות גבינה. מחזירים את הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהגבינה רק מתחילה להימס, בערך 45 שניות. בשר תל בתחתית הלחם ומעליו תפוחי אדמה, תענוג עגבניות וסלט כרוב. מכסים בחלק העליון של הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.