קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סטייק גבינה פיטסבורג

סטייק גבינה פיטסבורג
סטייק גבינה פיטסבורג דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1421 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו צלעות, עגבניות שרי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק גבינה פיטסבורג, סלט פיטסבורג, ו פיטסבורג תפוחי אדמה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את החומץ והסוכר, בקערה גדולה, עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את הבצל, החרדל, זרעי הסלרי, מלח הסלרי והמלח והפלפל, לפי הטעם. מקציפים לאט את השמן עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח סלרימלח סלרי
זרעי סלריזרעי סלרי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את הכרוב והגזר וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני ההגשה.
6
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
בקערה בינונית זורקים את העגבניות בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חרוך ומרוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מוציאים אותם לקערה, ומוסיפים את השום, הבצל, שמן הזית והטימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים משני הצדדים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מברישים את הסטייק משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים ומבושלים עד בינוני-נדיר, בערך 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מוציאים את הסטייקים מהגריל לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
שים את הבשר הפרוס על נייר אלומיניום ומעליו פרוסות גבינה. מחזירים את הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהגבינה רק מתחילה להימס, בערך 45 שניות. בשר תל בתחתית הלחם ומעליו תפוחי אדמה, תענוג עגבניות וסלט כרוב. מכסים בחלק העליון של הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אחוז שומןאחוז שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

1ראשים בינונייםכרוב, קרוע דקכרוב, קרוע דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה1גדולגזר, מגוררגזר, מגורר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח סלרימלח סלרי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי סלריזרעי סלרי1פיינטכפית רוזמרין מיובשכפית רוזמרין מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)11 קילו קישואים,חרדל יבשחרדל יבש11 קילו קישואים,קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1כיכר גדולהלחם איטלקי, מחולק ב 1/2לחם איטלקי, מחולק ב 1/24ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל ספרדי מגורדבצל ספרדי מגורד8פרוסותפרובולון מיושן פרוס דקפרובולון מיושן פרוס דק1smallsבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2עין צלעות ללא עצמות, בעובי 1 1/2 אינץ ' (לפחות 1 קילו כל אחד)עין צלעות ללא עצמות, בעובי 1 1/2 אינץ ' (לפחות 1 קילו כל אחד)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfineסוכר superfine2תפוחי אדמה מזהב יוקון, מבושלים ופרוסים לרוחב (בעובי 1/4 אינץ')תפוחי אדמה מזהב יוקון, מבושלים ופרוסים לרוחב (בעובי 1/4 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.