קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סטייק היבאצ'י

סטייק היבאצ'י
סטייק היבאצ'י יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 55 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 722 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קישואים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה הוא סופר. נסו סטייק היבאצ'י, רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק, ו היבאצ'י ג' ינג'ר ההלבשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מחצית מהשמן. כשהשמן חם מוסיפים את הירקות ומטגנים עד שהירקות כמעט נגמרים, כ -5 דקות. בזמן שהירקות מתבשלים מחממים מחבת שנייה על אש גבוהה ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים את הסטייק לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית. הפרד את עטיפות אגרול ל -2 ערימות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מגלגלים כל ערימה ליומן. פורסים את העץ לרצועות דקות בעובי של 1/4 אינץ ' ומפרידים אותם לאטריות בודדות. מכניסים מחצית מהאטריות למים הרותחים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מסננים ומוסיפים לקערת הגשה או מגש. (שמור את האטריות שנותרו לסיבוב המקוון 2 מתכון, קערת אטריות יפנית.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה קטנה שלבו את רוטב הסויה, החומץ, השום ועמילן התירס והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הסטייק, יחד עם כל המיצים המצטברים, למחבת עם הירקות. מערבבים את תערובת עמילן התירס לירקות ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, בערך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה. (שמורה 2 כוסות עבור הסיבוב המקוון 2 מתכון, קערת אטריות יפנית).
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעל את האטריות המבושלות בתערובת הסטייק והירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מדלנה מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.