סטייק הקאובוי של ג'ן עם רוטב עגבניות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 956 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו עלי פטרוזיליה, שמן זית, סטייק עין-צלעות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות, סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, ו סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומרים לתערובת התבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1
הסר את הסטייק מן הקירור 1 שעה לפני הבישול כדי לאפשר סטייק לבוא לטמפרטורת החדר. לשפשף את הסטייק עם 1 כף שמן זית, ולאחר מכן לשפשף את תערובת התבלינים על סטייק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
הסר גבעולים מעגבניות לחתוך את הגדולים לשניים. בקערה, לשלב את העגבניות, jalapeno, שאלוט, חומץ בלסמי, שמן זית, פטרוזיליה, כוסברה ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת ברזל יצוק גדול או מחבת סאוט, חום 1 כף שמן זית. כאשר מעשנים חם צורבים את הסטייק מכל הצדדים ומניחים בתנור שחומם מראש. אפשר לסטייק לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית שלו היא 100 עד 105 מעלות F על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוציאים אותו מהתנור ומניחים סטייק על מדף קירור. אפשר לסטייק לנוח על המדף במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הסטייק ללוח חיתוך ולפרוס 4 עד 5 פרוסות מתוך העין של הסטייק, משאיר קצת בשר על העצם. כף להתענג עגבניות מעל החלק העליון של הסטייק שבו העצם פוגשת את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מנה זו נהדרת עם יין אדום בינוני עד כבד או עם בירה בינונית עד אינטנסיבית.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.