סטייק חצאית בגריל עם רוטב ברביקיו אסיאתי
. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סטייק חצאית במרינדה אסייתית בגריל, אסיה חצאית בגריל סטייק & בצל ירוק חרוך, ו סטייק חצאית בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
מקציפים מיץ תפוזים, סוכר חום, חומץ אורז, רוטב סויה, ממרח צ ' ילה, רוטב דגים ושום בקערה גדולה.
מוסיפים סטייק חצאית ומרינדה במשך 15 דקות.
מבשלים סטייקים על הגריל שחומם מראש עד שהם משחימים והם חמים מעט ורוד במרכז, כ 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.