קושיקשה
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מתכון מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 26 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 1375 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמנת מתוקה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק מטוגן עוף.

הוראות

1
חותכים את הבקר ל -4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
לשים את חתיכות בין פלסטיק לעטוף קילו החוצה, עם מרקם צד של בשר פטיש, כדי 1/4-אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מכניסים את הבשר לכלי זכוכית או פלסטיק רדודים, מכסים בחלב החמאה והופכים למעיל. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את תחנת החפירה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
בתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת שנייה, לטאטא ביצים וחלב יחד. בצלחת השלישית, משלבים את הקרקרים המרוסקים ואת הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לכריכהלכריכה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את הסטייקים מחלב החמאה, ואז טובלים כל נתח בקמח לציפוי, ומנערים את עודפי הקמח. לאחר מכן, מצפים אותם בביצה, ואז טובלים אותם בתערובת הקרקר והפאנקו, לוחצים קלות את הפירורים לסטייק. מניחים את הסטייקים להפריש לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לכריכהלכריכה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מחממים את שמן הקנולה במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הסטייקים, 1 בכל פעם, ומבשלים 3 דקות בצד הראשון, 2 עד 3 דקות בצד השני, או עד שהם מבושלים. חזור עם סטייקים הנותרים. בסיום, כתם את עודפי השמן על מגבת נייר, ואז העביר את הסטייקים לתבנית אפייה, ושמור על חום בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מסדרים את הסטייקים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב חזיר שיכור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בשר חזיררוטב בשר חזיר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
בקערה קטנה שלבו את החזיר, המלח והפלפל השחור, לפי הטעם, הפלפל הלבן ופתיתי הצ ' ילי האדומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מחממים מחבת טפלון בינונית, על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את החזיר ומבשלים, מפרקים את החזיר כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
12
לאחר שהבשר מבושל, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, ומצמצמים למשך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הדיז ' ון ומפזרים פנימה את הקמח. מבשלים 3 עד 4 דקות לבישול הטעם הגולמי של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים 1 כוס חלב ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מוסיפים את יתרת החלב ומערבבים עד שהוא רק מתחיל להסמיך. מערבבים פנימה את השמנת ומחממים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
מגישים מיד.

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקרים של חמאה כתושה (מומלץ: מלח)קרקרים של חמאה כתושה (מומלץ: מלח)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ביציםביצים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ללא עצמות למעלה עגול, גזוזללא עצמות למעלה עגול, גזוז1(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.