סטייק פלנק סנטה פה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 וקטוגני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סטייק פלנק סנטה פה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם סטייק אגף בקר, בצל ירוק, קרוטונים לא מתובלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק פלנק, סטייק פלנק, ו סטייק פלנק.
הוראות
מפוררים נקניק למחבת גדולה; מבשלים 6-8 דקות על אש בינונית עד לבישול מלא.
מסננים. מצננים לטמפרטורת החדר; מערבבים פנימה את הביצים, הקרוטונים, הבצל והפטרוזיליה.
חותכים סטייק לשניים אופקית עד 1/2 אינץ'. סוף; סטייק ולירה פתוחים 1-1 / 2-ב. עובי.
מגלגלים בסגנון ג ' לי-רול, מתחילים בצד קצר; קושרים בחוט.
במחבת גדולה, סטייק חום בשמן.
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מורחים רוטב פיקנטה על סטייק.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 עד 1-3 / 4 שעות או עד שהבשר רך.
מקשטים ברוטב פיקנטה נוסף אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.