סטייקים בקר ארטישוק
סטייק בקר ארטישוק היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 583 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם יש לכם חמאה, פימיינטוס, לבבות ארטישוק כבושים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . עם ציון של 56% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סטייק בשר עשב בקר , סטייק בשר בקר לואו וסטייק בשר בקר עם פפרונטה .
הוראות
מסננים את הארטישוק, שומרים 1 כף מרינדה. קוצצים גס ארטישוק ומניחים בצד.
במחבת גדולה, מבשלים סטייקים בחמאה על אש בינונית-גבוהה במשך 4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מוציאים לצלחת הגשה; להתחמם.
באותה מחבת, מטגנים בצל ושום במרינדה שמורה במשך 3 דקות.
מוסיפים ארטישוק ופימיינטוס; חום דרך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!