סטייקים של דג בקלה עם קרום תפוחי אדמה עם רוטב חמאת לימון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייקים של דג בקלה עם תפוחי אדמה עם רוטב חמאת לימון. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 37 גרם חלבון , 60 גרם שומן ובסך הכל 956 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 64% . מתכונים דומים: סטייקים עלומים של דג בקלה עם רוטב ביצים (Torsk Med Eggesaus) , סטייקים של דג בקלה עם רוטב ביצים (Torsk Med Eggesaus) ודג בקלה עם רוטב לימון יין לבן עשב .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה
2
מניחים את הקמח בקערה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. בקערה רדודה נוספת טורפים את הביצים עם החרדל. בקערה רדודה שלישית מניחים פתיתי פירה מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
במחבת גדולה חסינת תנור מחממים שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
טובלים את הסטייקים תחילה בקמח, אחר כך בתערובת הביצים, ולבסוף בתפוח האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את הדג למחבת ומטגנים 2 דקות לכל צד. לאחר מכן מכניסים את הדג לתנור למשך 4 דקות, עד שהדג מבושל ומזהיב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להגשה, כף רוטב חמאת לימון במרכז כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קליפות מלימון
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
מניחים את הסטייקים הקרודים במרכז הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
8
מניחים סיר גדול שאינו מגיב על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את היין, מיץ הלימון, השום והשאלוט. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות או עד שהנוזל מצטמצם ב-2/
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
על אש נמוכה, טורפים פנימה 6 כפות מהחמאה כמה טפיחות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מסירים מהאש וטורפים פנימה את 4 כפות החמאה הנותרות 1 כף בכל פעם. ממשיכים להקציף עד שכל החמאה נטמעת ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מסננים את הרוטב ולוחצים את כל הנוזלים לתוך קערה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
13
מגישים מיד, או שומרים על חום במשך כמה דקות עד לשימוש.
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.