המתכון סלט נאפה מקסיקני מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם שיני שום, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלט כרוב נאפה, סלט כרוב נאפה, ו סלט כרוב נאפה.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב ממתיק הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה; להוסיף ירקות, לזרוק היטב. כיסוי וצינה 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ממתיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.