סלט עדשים קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים קיץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 326 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מים, אורגנו, עדשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית נסו סלט עדשים בסוף הקיץ, Pan Fried Kasseri גבינה & סלט עדשים קיץ, ו Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ועדשים בסיר ומביאים לרתיחה; מבשלים לרתיחה עד שהעדשים רכות אבל לא רכות, 15 עד 20 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להתקרר.
בעדינות לזרוק עדשים, סלרי, בצל אדום יחד בקערה גדולה.
לטאטא חומץ בלסמי, חומץ לבן, שמן זית, אורגנו יחד בקערה נפרדת; לטפטף מעל תערובת עדשים ולזרוק למעיל.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה, עד 2 ימים.