המתכון סלמון & לחמניות סושי מלפפון מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אורז סושי, כף ווסאבי, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל, סלמון מעושן ולחמניות מלפפון, ו לחמניות מלפפון סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
קודם תכין את האורז. שוטפים את אורז הסושי במסננת, מעסים אותו עם הידיים עד שהמים זורמים. השאר לנקז במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
שים את האורז בסיר עם 200ml מים ואת סאקה או מירין, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים עם מכסה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום. להפריש, מכוסה, עבור 15-20 דקות.
4
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את הסוכר, אם משתמשים, בחומץ עם קמצוץ טוב של מלח, לשפוך על האורז ומערבבים. מכסים במגבת תה לחה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים 1 גיליון נורי על מחצלת במבוק ולכסות את פני השטח עם מחצית האורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
נורים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
להניח חצי סלמון ופרוסות מלפפון לאורך אורך האורז ברצועה, להיזהר לא overfill אותו. הפעל כתם בגודל אפונה של ווסאבי (יותר אם אתה אוהב את זה ממש חם) לאורך קצה המילוי עם האצבע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאבי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
להפשיל בחוזקה לסחוט לאטום כאשר אתה מגיע לסוף. חזור עם הנורים הנותרים, סלמון ומלפפון, ועוד ווסאבי. חותכים כל גליל ל 6 חתיכות, ומגישים עם ווסאבי נוסף, זנגביל, רוטב סויה ביצי סלמון, אם אתה רוצה. ישמור במקרר במשך 1 יום.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.