לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו כוסברה, עגבניות, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלמון בגריל עם סלסה אננס טרי, קארי בגריל & עוף במרינדה קפיר עם סלסה תירס טרי, ו סלמון ליים וכוסברה עם תירס בגריל וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את הסלמון עם כמון ומלח ופלפל לפי הטעם. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
כמון
2
מבשלים את התירס במים רותחים על 5 דקות, מגניב, ואז לחתוך את הגרעינים מן הצ ' יף.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
3
מערבבים בקערה עם עגבניות, אבוקדו, פלפלים, כוסברה, מיץ ליים, שמן וחומץ. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מיץ ליים
אבוקדו
כוסברה
עגבנייה
חומץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לבנות אש פחם חם או לחמם מראש גריל גז. מבשלים את הסלמון, פונה פעם אחת, עד שהוא חרוךכמעט שחור מבחוץ והגיע לרמה הרצויה של doneness בתוך. אני אוהב את זה עדיין עסיסי, גובל נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מוסיף את האוכמניות לסלסה, ערבוב אותם בעדינות כדי להימנע מעיכת אותם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.