קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עם סלסה תירס אוכמניות טריות

סלמון בגריל עם סלסה תירס אוכמניות טריות
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו כוסברה, עגבניות, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלמון בגריל עם סלסה אננס טרי, קארי בגריל & עוף במרינדה קפיר עם סלסה תירס טרי, ו סלמון ליים וכוסברה עם תירס בגריל וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הסלמון עם כמון ומלח ופלפל לפי הטעם. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
כמוןכמון
2
מבשלים את התירס במים רותחים על 5 דקות, מגניב, ואז לחתוך את הגרעינים מן הצ ' יף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
3
מערבבים בקערה עם עגבניות, אבוקדו, פלפלים, כוסברה, מיץ ליים, שמן וחומץ. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
כוסברהכוסברה
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לבנות אש פחם חם או לחמם מראש גריל גז. מבשלים את הסלמון, פונה פעם אחת, עד שהוא חרוךכמעט שחור מבחוץ והגיע לרמה הרצויה של doneness בתוך. אני אוהב את זה עדיין עסיסי, גובל נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מוסיף את האוכמניות לסלסה, ערבוב אותם בעדינות כדי להימנע מעיכת אותם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אוכמניותאוכמניות
סלסהסלסה
6
מגישים את הסלמון עם כפית סלסה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
סלסהסלסה
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.