קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סלסה טריה עדינה

סלסה טריה עדינה
סלסן טרי עדין הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 45 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך 30 דקות בערך. גשו לסופר וקנו כוסברה, כמון טחון, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלסה טריה עדינה , סלסה קלה של Aj וסלסת עגבניות עדינה .

הוראות

1
מערבבים בקערה עגבניות, שום, פלפל סרנו, פלפל ג'לפנו, בצל לבן, פלפל ירוק, כוסברה, כמון, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בצל לבןבצל לבן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Bubbly יחף במיוחד יבש
Bubbly יחף במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.