עוגת גבינה עם שמנת אירית חגיגית
עוגת הגבינה עם הקרם האירי החגיגית המתכון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-25 דקות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, גבינת שמנת פילדלפיה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרם אירי ללא אפייה, עוגת גבינה עם תות וקרם אירי, ו עוגת גבינה עם קרם קרמל אירי.
הוראות
מערבבים פירורים, 1/4 כוס סוכר וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה 3 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת, נשאר סוכר וקקאו בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת ג ' לטין, ואז נשאר מים וליקר; לקרר עד מעט מעובה. מערבבים בעדינות בשוט מגניב; יוצקים מעל הקרום. מקררים כמה שעות או עד המשרד. בינתיים, להמס שוקולד לפי הוראות החבילה; להשתמש כדי להפוך תלתלי שוקולד. (ראה טיפ.)
עוגת גבינה עם תלתלי שוקולד ממש לפני ההגשה.