קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות6
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים

עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון

עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון
מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. זה מושלם עבור חתונה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קרם של טרטר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת חתונה לבנה, עוגת חתונה לבנה, ו עוגת חתונה לבנה.

הוראות

1
Lemon Curd
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
2
Make the curd in two separate batches. It's used as a filling between the cake layers and as a component in the mousse.
3
Whisk 3 cups sugar and 4 1/2 teaspoons cornstarch in heavy medium saucepan to blend. Gradually whisk in 1 1/2 cups lemon juice, then 18 yolks.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
Add 1 1/2 cups butter. Cook over medium heat until curd thickens and boils, whisking constantly, about 18 minutes.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
Transfer curd to medium bowl. Press plastic wrap directly onto surface of curd. Make second batch of curd, using same amount of each ingredient. Refrigerate at least 1 day. (Can be made 7 days ahead. Keep chilled.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
Frosting
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
7
Make the frosting in two separate batches at least one day ahead. One batch is for the 12-inch cake, one for the other two cakes. Cream replaces butter in this variation of the standard cream cheese frosting, so it's spreadable straight from the fridge. Use heavy whipping cream for the best results.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
קרםקרם
ציפויציפוי
חמאהחמאה
8
Place 8 ounces chocolate in top of double boiler set over barely simmering water. Stir just until chocolate is melted, smooth, and just warm (do not overheat); remove from over water. Using electric mixer, beat 3 packages cream cheese in large bowl until fluffy. Beat in 1 1/4 cups sugar, then warm chocolate. Beat 2 cups cream and 1 1/4 cups sugar in medium bowl until medium-firm peaks form. Fold into cream cheese mixture in 3 additions. Cover; chill. Make second batch of frosting, using same amount of each ingredient. Refrigerate frosting at least 1 day and up to 4 days.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
1
Place lemon curd in large bowl and refrigerate.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
Place white chocolate in top of double boiler set over barely simmering water. Stir just until chocolate is melted, smooth, and just warm (do not overheat); remove from over water. Beat whipping cream in another large bowl until medium-firm peaks form; fold in warm white chocolate. Fold mixture into lemon curd in 3 additions. Cover bowl and chill mousse until cold and set, at least 1 day and up to 4 days.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קרם לימוןקרם לימון
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
3
Orange buttermilk cake
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
כתוםכתום
4
Use half of these ingredients to make the 12-inch cake and half to make both the 9- inch and the 6-inch cakes. Sift the flour first, then measure it.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
Position rack just below center of oven and preheat to 177°. Butter and flour 12-inch-diameter cake pan with removable bottom and 3-inch-high sides. Butter and flour 9-inch-diameter cake pan with removable bottom and 3-inch-high sides. Butter and flour 6-inch-diameter cake pan with removable bottom and 3-inch-high sides. Sift 5 1/2 cups sifted cake flour, 5 1/2 teaspoons baking powder, and 1 1/4 teaspoons salt 3 times into large bowl.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
קערהקערה
תנורתנור
6
Mix 1 1/2 cups buttermilk, 3 tablespoons orange juice concentrate, and 2 1/2 tablespoons vanilla in small bowl.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
Using electric mixer, beat 3/4 cup (1 1/2 sticks) butter in large bowl until smooth and fluffy. Gradually beat in 1 1/4 cups sugar, then 3/4 cup oil. Beat in 1 more cup sugar. Beat in flour mixture in 4 additions alternately with buttermilk mixture in 3 additions, scraping down sides of bowl often. Using clean dry beaters, beat 1 1/4 cups (about 1
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
egg whites and 1/4 teaspoon cream of tartar in another large bowl until soft peaks form. Gradually add 1 cup sugar, beating until whites fall from beaters in thick, puffy (not stiff) ribbon, about 4 minutes. Fold whites into batter in 4 additions.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
Transfer batter to prepared 12-inch pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
Bake cake until brown and tester inserted into center comes out clean, about 1 hour 25 minutes. Cool cake in pan on rack 30 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
Cut around cake to loosen; remove pan sides. Maintain oven temperature.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
Make second batch of cake batter following same technique as for first cake and using same amount of each ingredient.
13
Transfer 8 1/2 cups batter to prepared 9-inch pan; transfer 4 cups batter to prepared 6-inch pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
Bake cakes until brown and tester inserted into center comes out clean, about 1 hour 10 minutes for 6-inch cake and 1 hour 18 minutes for 9-inch cake. Cool cakes in pans on racks 30 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
Cut around cakes to loosen.
16
Remove pan sides. Cool all cakes completely. (Can be made 1 day before filling and frosting the cakes. Return cakes to pans. Cover with foil and store at room temperature.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
17
Filling and frosting cakes
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
18
To make filling and frosting the cakes easier, use tart-pan bottoms or buy cardboard rounds from a cake and candy supply store.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
Push 12-inch cake up to release from pan. Using large serrated knife, cut off enough of top crust to make cake 2 1/2 inches high.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבתמחבת
20
Cut cake horizontally into 3 layers, each about 3/4 inch thick. Using tart-pan bottom or 11-inch cardboard round, transfer top layer to work surface and cover; transfer middle layer to work surface and cover.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
Cut bottom layer from pan bottom and place on tart-pan bottom or cardboard round.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
Spread generous 1 3/4 cups mousse over. Drop 1 3/4 cups curd over by tablespoonfuls and spread to cover mousse in even layer. Refrigerate until mousse and curd are firm, about 1 hour. Using tart-pan bottom, place middle layer on bottom layer.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
23
Spread with same amounts of mousse and curd. Using tart-pan bottom, place top layer on cake and press lightly. Refrigerate assembled cake.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
24
Push 9-inch cake up to release from pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
25
Cut off enough of top crust to make cake 2 1/2 inches high.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
26
Cut cake horizontally into 3 layers, each about 3/4 inch thick. Using tart-pan bottom or cardboard round, transfer top layer to work surface and cover; repeat with middle layer.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
27
Cut bottom layer from pan bottom and place on 8-inch tart-pan bottom or cardboard round.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
28
Spread 1 1/4 cups mousse over. Drop generous 2/3 cup curd over by tablespoonfuls and spread to cover mousse in even layer. Refrigerate until mousse and curd are firm, about 1 hour. Using tart-pan bottom, place middle layer on bottom layer.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
29
Spread with same amount of mousse and curd. Using tart-pan bottom, place top layer on cake and press lightly. Refrigerate assembled cake.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
30
Push 6-inch cake up to release from pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
31
Cut off enough of top crust to make cake 2 1/2 inches high.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
32
Cut cake horizontally into 3 layers, each about 3/4 inch thick.
33
Transfer top layer to work surface and cover; repeat with middle layer.
34
Cut bottom layer from pan bottom and place on 5-inch tart-pan bottom or cardboard round.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
35
Spread generous 1/2 cup mousse over. Drop 6 tablespoons curd over by tablespoonfuls and spread to cover mousse in even layer. Refrigerate until mousse and curd are firm, about 1 hour. Using large spatula, place middle layer on bottom layer.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
36
Spread with same amount of mousse and curd. Using large spatula, place top layer on cake and press lightly. Refrigerate assembled cake.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
37
Spread 2 1/4 cups frosting thinly over top and sides of 12-inch assembled cake as first coat.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
38
Spread 1 1/2 cups frosting thinly over top and sides of 9-inch assembled cake.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
39
Spread 3/4 cup frosting thinly over top and sides of 6-inch assembled cake. Chill all cakes 1 hour.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
40
Spread 5 cups frosting over 12-inch cake.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
41
Spread 3 2/3 cups frosting over 9-inch cake.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
42
Spread 2 cups frosting over 6-inch cake. Refrigerate 6-inch cake.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
43
Place 12-inch cake on platter. Press 1 dowel straight down into center and through to bottom of cake. Mark dowel 1 1/4 inches above level of frosting.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
44
Remove dowel and cut with serrated knife at marked point.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
45
Cut 7 more dowels to same length. Press 1 dowel back into center of cake. Press remaining 7 dowels into cake, spaced equally apart and 3 to 3 1/4 inches from center dowel. Chill cake with dowels.
46
Press 1 dowel straight down into center of 9-inch cake. Mark dowel 1 1/4 inches above level of frosting.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
47
Remove dowel and cut with serrated knife at marked point.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
48
Cut 5 more dowels to same length. Press 1 dowel back into center of cake. Press remaining dowels into cake, spaced equally apart and 2 inches from center; chill with dowels. (Can be made 2 days ahead. After frosting is firm, cover cakes with cake domes or loosely with foil; keep chilled.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
49
Assembly and decoration
50
Mix of large and tiny white roses and freesias (about 5 dozen)
51
Place 9-inch cake atop dowels in 12-inch cake.
52
Place 6-inch cake atop dowels in 9-inch cake.
53
Place large roses between bottom and middle tiers, fitting in tiny roses and freesias to fill space. Fill space between middle and top tiers with mix of flowers.
54
Berry compote
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
55
This fruit compote contributes color and flavor contrast to each serving of the cake.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירותפירות
56
Combine all ingredients in large bowl; toss to coat. Cover; chill until juices form, at least 1 hour and up to 6 hours.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
57
Serving
58
Place top and middle cake tiers on work surface.
59
Remove flowers and dowels from cakes.
60
Cut top cake into 8 slices.
61
Cut middle cake into 16 slices. Insert knife straight down into 12-inch cake 3 inches from edge. Continue to cut around cake 3 inches from edge, making 6-inch-diameter circle in center.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
62
Cut outer ring into 18 slices.
63
Cut 6-inch center into 8 slices.
64
Place cake slices on plates; spoon compote alongside each.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote

מרכיבים

111 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1פיינטאוכמניות טריותאוכמניות טריות1פיינט2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)22אינצ ' יםקוטר טארט-פאן ישבנים או סיבובים קרטוןקוטר טארט-פאן ישבנים או סיבובים קרטון3בצל צהוב בינוני, קצוץקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)91 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירסעמילן תירס1קילוגרםחבילות פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילות פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, טמפרטורת החדר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבוני ביצה (כ -20 גדולים)חלבוני ביצה (כ -20 גדולים)36largesחלמוניםחלמונים3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלימון curd (ראה לעיל)לימון curd (ראה לעיל)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי168אינצ ' יםפינים עץ בקוטר 1/4 אינץ'פינים עץ בקוטר 1/4 אינץ'6(חוֹרֶף)מוקפא קפוא מיץ תפוזים להתרכזמוקפא קפוא מיץ תפוזים להתרכז1פיינטפטל טריפטל טרי5אינצ ' יםקוטר טארט-פאן התחתון או קרטון עגול (לחתוך 6 אינץ ' עגול)קוטר טארט-פאן התחתון או קרטון עגול (לחתוך 6 אינץ ' עגול)8אינצ ' יםקוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול (לחתוך 9 אינץ ' עגול)קוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול (לחתוך 9 אינץ ' עגול)31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8pintsתותים טריים, קליפות, חצויתותים טריים, קליפות, חצוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1בצל צהוב בינוני, קצוץליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2בצל צהוב בינוני, קצוץליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(6 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ(6 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ5(חוֹרֶף)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גדולתערובת של ורדים לבנים זעירים ופרסיות (כ -5 תריסר)תערובת של ורדים לבנים זעירים ופרסיות (כ -5 תריסר)