עוגת פודינג קרמל חמה
עוגת פודינג קרמל חמה דורש סביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ציפוי קצפת מגניב, תפוח סבתא סמית, פודינג מיידי טעם וניל ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 16%. מתכונים דומים: עוגת פודינג קרמל חמה, עוגת תפוח קרמל חמה, ו עוגת תפוח קרמל חמה ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לזרוק תפוחים עם 1 כף. תערובת עוגה. הכן את הבלילה עוגה עם תערובת העוגה שנותרה לפי ההוראות על החבילה; יוצקים לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. למעלה עם תפוחים.
מקציפים תערובות פודינג יבש, חלב, 3/4 כוס ציפוי קרמל ומים עם להקציף 2 דקות. רסס על תפוחים.
מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
אופים עוגה 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 20 דקות. (רוטב יהיה להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר.)
להקציף ציפוי קרמל הנותרים שוט מגניב עד מעורבב היטב. כף על פרוסות עוגה רק לפני ההגשה; למעלה עם אגוזים.