עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka)
עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka), עוגת שוקולד דביקה שוודית, ו עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל צלחת עוגה 8 אינץ'.
לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח; להפריש. מערבבים את הביצים לתוך הסוכר עד חלקה.
מוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים רק עד בשילוב.
יוצקים את תמצית וניל וחמאה; מערבבים עד בשילוב טוב.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מוכנה.
אופים על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שהמרכז מוגדר מעט. אפשר עוגה להתקרר במשך 1 שעה בצלחת העוגה.
מגישים חם, או לקרר לילה ומגישים קר.