קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka)

עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka)
עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד דביקה שוודית (Kladdkaka), עוגת שוקולד דביקה שוודית, ו עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל צלחת עוגה 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח; להפריש. מערבבים את הביצים לתוך הסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
3
מוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצקים את תמצית וניל וחמאה; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאהחמאה
5
יוצקים לתוך צלחת עוגה מוכנה.
6
אופים על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שהמרכז מוגדר מעט. אפשר עוגה להתקרר במשך 1 שעה בצלחת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חם, או לקרר לילה ומגישים קר.

ציוד