קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה בצ'ילה

עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה בצ'ילה
עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה צ'ילה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 810 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לך עין של ציפור צ'ילה, חלב קוקוס, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. נסו עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה כוסברה, עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה מתוק ומתובל, ו ירכי עוף בסגנון תאילנדי בגריל עם רוטב טבילה מתוק-חריף ואורז קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכלי רדוד מערבבים יחד את חלב הקוקוס, רוטב הדגים, 2 כפות שום טחון, כוסברה, כורכום, אבקת קארי ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
חלב קוקוסחלב קוקוס
אבקת קאריאבקת קארי
פלפל לבןפלפל לבן
רוטב דגיםרוטב דגים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כורכוםכורכום
2
מוסיפים עוף, ופונים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
בסיר, שלבו חומץ, מים, סוכרלממתיק מגורען, 1 כפית שום טחון, צ ' ילה מעוף הציפור ומלח; מביאים לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם, כ -5 דקות. מערבבים מדי פעם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
שום טחוןשום טחון
רוטברוטב
SplendaSplenda
חומץחומץ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לפני השימוש.
6
באח גריל שמן קל. מחק את המרינדה, ומניחים עוף על הגריל. מבשלים 10 דקות לכל צד, או עד מעט חרוך ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מברישים ברוטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
מגישים את הרוטב שנותר בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. קווינטאן אסנטיה שנין בלאן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
קווינטה אסנטיה שנין בלאן
קווינטה אסנטיה שנין בלאן
צבע צהוב עמוק מציע בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים ואגוזים קלויים נמצאים על אף מורכב ומרובד. החיך עשיר במרקם חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הסיום הוא השלים זמן רב על ידי חומציות המשרד שנותן את אורך היין ואת המיקוד.זוג זה יין לצד דגים בגריל ופירות ים בכלל.