פיצה גבינת תפוחי אדמה
פיצה גבינה תפוחי אדמה מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 40 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 1168 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 ומחירו 4 מנות.27 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, בצל, גבינת מונטריי ג' ק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פיצה תפוחי אדמה וגבינה כחולה, פיצה תפוחי אדמה עם גבינת גאודה מעושנת, ו פיצה בצל אדום, תפוח אדמה וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום על תבנית אפייה לא משומנת; למעלה עם ארבע פרוסות גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 6-8 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בינתיים מניחים פרוסות תפוחי אדמה בכלי קטן המוגן במיקרוגל; מוסיפים מים. מכסים ומיקרוגל בגובה 4-5 דקות או עד שהם רכים; מסננים. במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את תפוח האדמה, המלח והפלפל; מטגנים 5-6 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה משחימים קלות.
שלב את גבינת הריקוטה, החרדל והשום; מורחים על פיצה.
שכבה עם תערובת תפוחי אדמה, גבינת מונסטר, גבינת צ 'דר וגבינת מונטריי ג' ק שנותרה.
אופים 8-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.