פיצול מרק אפונה אטו
פיצול מרק אפונה אטו נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, אפונה, עשב שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק לאביב: מרק אפונה מפוצל פשוט וקל, תערובת מרק אפונה מפוצלת, ו מרק חזיר ואפונה מפוצלת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר ציר גדול מוסיפים אפונה ירוקה מפוצלת, מרק עוף, מים, רוטב פלפל חריף, הוקס חזיר, בצל קצוץ, קוביות תפוחי אדמה, עלי דפנה, עשב שמיר מיובש, פלפל לבן, בסיס מרק עוף, רוטב סויה ופתיתי פלפל אדום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה במשך כ 1 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר את מפרקי חזיר וקצץ שומן.
מוציאים חזיר מהעצם וחותכים לחתיכות קטנות ומחזירים לסיר. מבשלים מרק, מכוסה במשך 30 דקות.
מוציאים 6 כוסות מרק ומחית במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים לסיר. מערבבים חלב ומחזירים לרתיחה ואז מגישים.