פסטה שזורקת עם שרימפס, ירקות ופסטו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אפונה שלג, מרק עוף פחות נתרן, farfalle, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו פסטה עם ירקות טריים וכוסברה, אורזו עם שרימפס בגריל, ירקות קיץ, ויניגרט פסטו, ו סלט פסטה חם עם ירקות קלויים ויניגרט פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים לרתיחה בסיר; מוסיפים אפונה שלג ודלעת. לבשל 45 שניות או עד פריך במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
סכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים תערובת אפונת שלג ומרק. מכסים ומבשלים 30 שניות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
שלב תערובת שרימפס, פסטה, ושאר החומרים בקערה גדולה; לזרוק היטב.