פרושוטו וירקות כבושים עם גבינה נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות והרימו ארוגולה לתינוק, טימין, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו גסה, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרושוטו ופונטינה פניני עם פסטו ארוגולה ושאל כבוש, ירקות כבושים, ו ירקות כבושים.
הוראות
1
שלב בקערה את הפטריות, הבצל, הכרובית, הטימין, פתיתי הפלפל האדום, החומץ והמלח לפי הטעם. זורקים היטב לשילוב, מכסים ומניחים לשבת מחוץ למקרר לפחות שעה, תוך ערבוב פעם או פעמיים. זה יהיה סוג של לבשל את הירקות קל לכבוש אותם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
כרובית
פטריות
חומץ
חמוצים
בצל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ על גיליון אפייה גדול מרופד עם מחצלת סיליקון או נייר קלף, לעשות 4 עיגולים שטוחים של פרמיגיאנו-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
אופים 8 עד 9 דקות, או עד שהגבינה נראית זהובה ותחרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מוציאים את סיבובי הגבינה מהתנור ומניחים להתקרר על תבנית האפייה למשך 1 עד 2 דקות, ואז משחררים אותם בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
תנור
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
מחלקים את הפרושוטו בין 4 צלחות. זורקים את תערובת הפטריות עם הארוגולה וטפטוף שמן גימור גדול ושמן. טועמים כדי לוודא שהתערובת טעימה. מסדרים ערימה מתערובת הירקות על גבי הפרושוטו בכל צלחת. מפוררים מעל את דיסקי הפרמיג ' אנו.