מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, נקניק חזיר בתפזורת, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פשטידות בשר, פשטידות בשר, ו פשטידות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל בשר בקר ונקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
על משטח מקומח, לטפוח 10 ביסקוויטים לתוך 4-in. מעגלים. למעלה כל אחד עם כ 1/3 כוס של תערובת הבשר. לטפוח ביסקוויטים הנותרים לתוך 5-in. עיגולים ומניחים מעל מילוי; חותם קצוות עם מים. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג טבול בקמח; לנקב את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים ב 375° במשך 12-14 דקות או עד חום זהוב ומילוי חם.