צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום
צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ בלסמי, שיני שום, למעלה עגול לונדון צלייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: בלסמי במרינדה צלוי לונדון, צלוי צלוי צלייה בלונדון, ו צלוי צלוי צלייה בלונדון.
הוראות
מערבבים יחד שום, 3 כפות חומץ, 1 1/2 כפות שמן, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable 1-ליטר.
מוסיפים סטייק למרינדה, פונים למעיל, ומשרים, מצוננים, הופכים את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר סטייק מן המרינדה להשליך מרינדה.
שורש הקצוות לקצץ של בצל מעט, משאיר אותם ללא פגע, ואז חצי לאורכו לחתוך חצאים לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' עבה טריזים. הכנס 1 עץ לבחור אופקית דרך כל טריז (כדי לשמור אותו ללא פגע בעת צלייה).
לטאטא יחד הנותרים כף חומץ 1/2 כפות שמן ומלח ופלפל לטעום בקערה ולהוסיף בצל, משליך בעדינות מעיל.
פתחי אוורור בתחתית הגריל. אור המתנע ארובה גדולה של פחם (80 עד 100 בריקט) ויוצקים פחם מואר על המתלה התחתון, משאיר כרבע מתלה התחתון ללא פחם ובנקאות גחלים שנותרו על פני שאר המתלה התחתון, כך גחלים הם כ 3 פעמים גבוה יותר בצד השני. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל השכבה העבה ביותר של גחלים במשך 3 עד 4 שניות. סטייק 3Sear על מתלה גריל משומן קל על השכבה העבה ביותר של גחלים, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להעביר סטייק לאזור על פני פחות גחלים וגריל, חשוף, מפנה מדי פעם ונע לאזור המגניב ביותר של הגריל אם השחמה מהר מדי, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
סטייק לצרוב על מתלה גריל משומן קל, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני. סטייק גריל, מכוסה, מסתובב מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
בעוד סטייק עומד, בצל גריל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז) על אש מתונה, מתהפך פעם אחת, עד במכרז, על 6 דקות.
מגישים בצל עם סטייק; לחתוך סטייק לרוחב לפרוסות דקות, מחזיק סכין בזווית 45 מעלות.
* סטייק יכול להשרות עד 1 יום.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייק ובצל ניתן לבשל, בנפרד, במחבת גריל משומן היטב חם מתובל היטב על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת והורדת חום במידת הצורך, על 15 דקות בסך הכל עבור סטייק ו 6 דקות עבור בצל.