קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום

צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום
צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ בלסמי, שיני שום, למעלה עגול לונדון צלייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: בלסמי במרינדה צלוי לונדון, צלוי צלוי צלייה בלונדון, ו צלוי צלוי צלייה בלונדון.

הוראות

1
מערבבים יחד שום, 3 כפות חומץ, 1 1/2 כפות שמן, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable 1-ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים סטייק למרינדה, פונים למעיל, ומשרים, מצוננים, הופכים את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר סטייק מן המרינדה להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
שורש הקצוות לקצץ של בצל מעט, משאיר אותם ללא פגע, ואז חצי לאורכו לחתוך חצאים לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' עבה טריזים. הכנס 1 עץ לבחור אופקית דרך כל טריז (כדי לשמור אותו ללא פגע בעת צלייה).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
לטאטא יחד הנותרים כף חומץ 1/2 כפות שמן ומלח ופלפל לטעום בקערה ולהוסיף בצל, משליך בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל. אור המתנע ארובה גדולה של פחם (80 עד 100 בריקט) ויוצקים פחם מואר על המתלה התחתון, משאיר כרבע מתלה התחתון ללא פחם ובנקאות גחלים שנותרו על פני שאר המתלה התחתון, כך גחלים הם כ 3 פעמים גבוה יותר בצד השני. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל השכבה העבה ביותר של גחלים במשך 3 עד 4 שניות. סטייק 3Sear על מתלה גריל משומן קל על השכבה העבה ביותר של גחלים, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להעביר סטייק לאזור על פני פחות גחלים וגריל, חשוף, מפנה מדי פעם ונע לאזור המגניב ביותר של הגריל אם השחמה מהר מדי, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
2
סטייק לצרוב על מתלה גריל משומן קל, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני. סטייק גריל, מכוסה, מסתובב מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
בעוד סטייק עומד, בצל גריל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז) על אש מתונה, מתהפך פעם אחת, עד במכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מגישים בצל עם סטייק; לחתוך סטייק לרוחב לפרוסות דקות, מחזיק סכין בזווית 45 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
* סטייק יכול להשרות עד 1 יום.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייק ובצל ניתן לבשל, בנפרד, במחבת גריל משומן היטב חם מתובל היטב על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת והורדת חום במידת הצורך, על 15 דקות בסך הכל עבור סטייק ו 6 דקות עבור בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.