צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan
צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ורמוט, עלי טימין, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מטבל בצל מאווי מקורמל, טנדרלוין צלוי ובצל מאווי, ו כריכי בשר מרושלים עם קשיות בצל מאווי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הקרם ואת ורמוט בסיר עד שהוא מתחיל לבעבע סביב הקצוות. לזרוק את שיני השום, ולכבות את החום.
תן את השום תלול בשמנת על ½ שעה. ואז להסיר את השום.
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מורחים את הבצלים על תבנית אפייה ומטפטפים אותם בשמן זית.
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קורנית.
מעבירים את הבצל לתבנית אפייה וכפית את השמנת עליהם.
מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30 דקות.
הסר את נייר הכסף ומפזר את Parmigiano Reggiano על גבי.
להעלות את הטמפרטורה ל 232° ואופים עד חום זהוב, על 5 דקות.