קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

צלעות טורבו עם סלסה אבוקדו מנגו

צלעות טורבו עם סלסה אבוקדו מנגו
צלעות טורבו עם סלסה אבוקדו מנגו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בירה, פלפל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כמון מזוגגות עם סלסה אבוקדו אפרסק, צלעות כמון מזוגגות עם אבוקדו-סלסה אננס, ו מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב פיקנטה, בירה, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שום, חלפיניו, בצל, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדומים, רוטב חריף ופלפל שחור בסיר גדול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב פיקנטהרוטב פיקנטה
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הצלעות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. (אם הצלעות גדולות מדי עבור הסיר, לחתוך את לוחות לשניים, או לחלק בין 2 סירים.) להפחית את החום ומבשלים את הצלעות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הצלעות מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צלעותצלעות
4
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. גריל הצלעות במשך 15 דקות, מפנה אחד במהלך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מברישים את הצלעות ברוטב ברביקיו וצולים בתנור במשך 30 דקות, צחצוח עם רוטב יותר כמה פעמים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שלב את jicama, אבוקדו, מנגו, בצל, פלפלים, כוסברה, חומץ ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לשבת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מנגומנגו
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
JicamaJicama
בצלבצל
2
חותכים את הצלעות ומגישים עם סלסה ורוטב ברביקיו נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
סלסהסלסה
צלעותצלעות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.