קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קוק או וין

קוק או וין
קוק או וין דורש בערך 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.38 דולר למנה. למנה העיקרית הזו יש 1253 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ציר עוף, עלי דפנה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה קוק או ריזלינג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל. כשהסיר חם מוסיפים את החמאה ושמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מניחים את חתיכות העוף לתוך הסיר, העור בצד למטה, כך שהם מתאימים בנוחות עדיין יש מקום צבע. הופכים אותם לאחר 2 דקות ואז מבשלים עוד 2 דקות בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוציאים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל הפרוס, הגזר והסלרי ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
בלנש בצל פנינה בסיר 6 עד 8 ליטר מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז במסננת. כאשר בצל הם מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
לאחר מכן מתפיחים את תחתית הסיר עם 2 כפות ברנדי. מערבבים היטב את כל המרכיבים, מרימים את החלקים החומים מתחתית הסיר. תוך ערבוב, מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה. (פעולה זו תיצור רוקס ותחזיק בכל הטעמים שנוצרו.)
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מניחים את ענפי הטימין את בצל הפנינה והפטריות לסיר ומערבלים אותם ואז מחזירים את העוף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
10
מוסיפים את היין האדום ואת עלי הדפנה; מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש במשך שעה 1 ו 30 דקות, עד העוף מבושל דרך די רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מגישים ישר מהסיר עם גזר לבן ומחית לפת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
לפתלפת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו מאופרי קוטס דה בורדו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו מאופרי קוטס דה בורדו
שאטו מאופרי קוטס דה בורדו