קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח שוקולד מוס בראוני

קינוח שוקולד מוס בראוני
קינוח עוגיות מוס שוקולד עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לך לחנות ותביא את הבראוניז המקורי של בטי סופריאן, קצפת, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קינוח שוקולד מוס בראוני, מוס בראוני שוקולד, ו טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים בראוני, סירופ שוקולד, מים, שמן ו -2 ביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
תרסיס בישולתרסיס בישול
תערובת בראוניתערובת בראוני
קיצורקיצור
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בסיר 2 ליטר, חום 3/4 כוס שמנת ואת שבבי שוקולד על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; מגניב מעט. בקערה בינונית, להכות 3 ביצים ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד קצף; מערבבים לתוך תערובת שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרםקרם
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
יוצקים באופן שווה מעל הבלילה.
5
אופים כ 44 דקות, או עד ציפוי מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים בטמפרטורת החדר, או מכסים בחוזקה ומקררים עד צונן.
7
מגישים קינוח עם קצפת, אם תרצה. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת