קפה-קרמל טרס Leches עוגה
המתכון קפה-קרמל טרס Leches עוגה יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם קפה נמס, סוכר, עוגה יבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), דלעת ספייס טרס Leches עוגה עם ציפוי חמאה קרמל מלוח, ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את הקפה המיידי בקערה עם מים חמים 1/3 כוס. מבשלים את הסוכר במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך בישול, מערבולת המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הופך ענבר, על 7 דקות.
הסר מהחום (אל תדאג אם כמה גושי סוכר להישאר). בזהירות לערבב את תערובת הקפה עד חלקה.
יוצקים את הקרמל לתוך תבנית אפייה 8 אינץ ' מרובע; להטות את המחבת כדי מעיל התחתון במחצית הדרך את הצדדים.
בואו מגניב עד הקרמל הוא כבר לא דביק, על 10 דקות.
להניח את חצאי העוגה, לחתוך בצד למטה, אחד ליד השני על גבי הקרמל במחבת מוכנה. לדחוף את העוגה בכל רחבי עם מזלג.
לטאטא את הביצים וחלמונים בקערה עד קצף. לאט לאט לטאטא את החלב המרוכז התאדה חלב עד חלקה.
יוצקים את תערובת הביצים על העוגה, לוחצים בעדינות על העוגה כך שהוא ספוג את הנוזל. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד הסט, 50 דקות עד 1 שעה.
העברה למדף, להסיר את רדיד ולתת מגניב 30 דקות.
הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, ואז להפוך אותו על צלחת unmold, לתת לקרמל לטפטף על הצלחת. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (העוגה יכולה להיות בקירור, מכוסה, עד 3 ימים.)
הכה את הקרם עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה, למעלה עם הקצפת.