קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קפה-קרמל טרס Leches עוגה

קפה-קרמל טרס Leches עוגה
המתכון קפה-קרמל טרס Leches עוגה יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם קפה נמס, סוכר, עוגה יבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), דלעת ספייס טרס Leches עוגה עם ציפוי חמאה קרמל מלוח, ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את הקפה המיידי בקערה עם מים חמים 1/3 כוס. מבשלים את הסוכר במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך בישול, מערבולת המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הופך ענבר, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הסר מהחום (אל תדאג אם כמה גושי סוכר להישאר). בזהירות לערבב את תערובת הקפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
יוצקים את הקרמל לתוך תבנית אפייה 8 אינץ ' מרובע; להטות את המחבת כדי מעיל התחתון במחצית הדרך את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בואו מגניב עד הקרמל הוא כבר לא דביק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
להניח את חצאי העוגה, לחתוך בצד למטה, אחד ליד השני על גבי הקרמל במחבת מוכנה. לדחוף את העוגה בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לטאטא את הביצים וחלמונים בקערה עד קצף. לאט לאט לטאטא את החלב המרוכז התאדה חלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את תערובת הביצים על העוגה, לוחצים בעדינות על העוגה כך שהוא ספוג את הנוזל. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד הסט, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
העברה למדף, להסיר את רדיד ולתת מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, ואז להפוך אותו על צלחת unmold, לתת לקרמל לטפטף על הצלחת. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (העוגה יכולה להיות בקירור, מכוסה, עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הכה את הקרם עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה, למעלה עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
צילום: קאנג קים