קרום טארט ללא גלוטן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם קמח טפיוקה, חלמון ביצה, קמח אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קרום טארט מלוח ללא גלוטן, עוגת אוכמניות פריך עם קרום שיבולת שועל ( ללא גלוטן + טבעוני), ו ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; דופק מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה, דופק 10 פעמים או עד חמאה הוא בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
שלב חלמון ביצה עם 1 כף מי קרח; להוסיף בצק, ואת הדופק עד הבצק מגיע יחד. (
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)